Arta pe care o poți îmbrăca, la Hello Style! Ce mi-a plăcut la cel mai mare eveniment de fashion din Arad

Dacă pentru make-up am o adevărată pasiune, la modă nu pot spune că mă pricep foarte bine, dar bineînțeles, ca orice femeie, sunt atentă la cum îmi asortez hainele și accesoriile.

Citesc cu plăcere în reviste despre ce se poartă, ce nu, ce e in, ce e out, dar mereu voi alege piese care mi se potrivesc și care mă avantajează, nu neapărat ce e „pe trend”, ca de exemplu adidașii cu talpă foarte groasă, care mă duc cu gândul la finalul anilor ’90 pe când ascultam Andre, iar acum îi vezi în toate reclamele și magazinele.

Mai nou, mai ales că mă așteaptă și o serie de evenimente mai fancy, sunt fascinată de rochii. De aceea, pentru mine personal, evenimentul „Hello Style” a fost o adevărată desfătare vizuală.

Cel mai mare eveniment de fashion din Arad a avut loc în eleganta sală „Regele Ferdinand” din cadrul Palatului Administrativ. Sala a fost transformată într-un adevărat catwalk, lucru pe care l-am constatat cu surprindere chiar din momentul în care am intrat. Ca să înțelegeți, eu sunt obișnuită să asociez locul respectiv cu ședințe și cu scandaluri pe teme politice, nicidecum cu un eveniment așa frumos, deci a fost o surpriză plăcută și o ocazie să văd dintr-o cu totul altă perspectivă, aceeași sală.

Ancuța Ciortea, Bogdana Țeglaș și Cristina Sabău au organizat această prezentare de modă, unde au defilat manechine purtând creații ale „celor mai reprezentativi designeri din Arad și din Timișoara”. Fashion Show-ul a fost moderat de cunoscuta Cosmina Păsărin, pe care am avut plăcerea să o întâlnesc și anul trecut, la un alt eveniment.

Rochii fluide, elegante, sclipitoare, cu flori, cu influențe etno, perfecte pentru party sau pentru o seară mai specială, salopete funky, fuste din tulle sau înflorate, precum și costume bărbătești și accesorii spectaculoase i-au încântat pe cei prezenți, care nu au fost deloc puțini, sala fiind arhiplină.

Mie personal îmi place un anumit stil de rochie, motiv pentru care m-au atras cel mai mult cele ale casei de modă ELLIS, deoarece sunt foarte feminine și elegante, în culori precum roz sau albastru pal, rochiile și salopetele Arinei Varga, pentru că oricine mă cunoaște știe că ador culorile puternice și, bineînțeles, fustele și rochiile înflorate ale lui Beatrice Gale, pe care chiar o urmăresc de ceva timp pe Instagram și mă bucur că am avut ocazia să îi văd live creațiile.

De asemenea, am remarcat și superbele accesorii cu cristale Swarovski ale YoU Boutique, reprezentată de Nicole Pecican.

Creatorii de modă ale căror colecții au fost prezentate în cadrul Hello Style sunt: Eli Lăslean, Vali Cioban, Arina Varga, Oana Șeran, Alina Moza, Beatrice Gale, Casa de Modă Cosette, YoU Boutique, „Tudor. Personal Tailor” și Dorotheea Oszvar.

Ropote de aplauze s-au auzit după fiecare prezentare în parte, iar evenimentul a fost unul cu siguranță reușit.

Mă bucur că am participat la „Hello Style”, mă bucur că încep să se miște lucrurile și în micul nostru oraș și sper ca acesta să fie doar începutul!

Mulțumiri pentru fotografii, prietenei mele: Anca Visual

 

 

Comments

  1. […] story short, la evenimentul de fashion din Arad „Hello Style”, despre care am scris aici, a fost și ea printre cei zece designeri care și-au prezentat creațiile. Eu m-am bucurat să le […]

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *