Emoții de festival. Cum a fost la Arad Open Air 2019

Gata, ne-am dat jos sclipiciul de pe față și din păr, am schimbat hainele neon, rochiile trăznite, blugii foarte scurți, rupți, la pachet cu bocanci, cu haine „normale”, am șters cu demachiant urmele distracției de trei zile și trei nopți și ne-am reîntors, majoritatea, în fața laptop-ului.

Cum e când se termină un festival? Trist, cum să fie. Dar și fain. Când se așază toate amintirile pe rafturi, când îți revii din oboseala aia care devenise starea normală și când te uiți la poze, nu poți decât să zâmbești.

Timp de trei zile am fost acolo, la Aeroportul din Arad, la cea mai tare ediție Arad Open Air Festival de până acum. Dacă-s subiectivă? Bineînțeles că sunt. Doar e blogul meu și sunt părerile mele. Iar highlight-ul pentru mine știți care fost, deci clar din punctul meu de vedere a fost cea mai tare ediție.

Asta o spun însă și cifrele: 30 000 de oameni ai dansat și au vibrat pe ritmurile EDM, hip-hop, rock și nu numai. Au fost mulți, a fost atmosferă magică, au fost lasere, artificii, fum și artiști buni și foarte buni. Ah da, au fost și senzații tari, sute de oameni luând masa la 50 de metri deasupra solului, la Dinner in the Sky. Eu n-am avut curaj, recunosc, dar a fost frumos să-i văd de la distanță.

View from Dinner in the Sky

În schimb am avut curaj să-mi vopsesc părul „unicorn style” cu ocazia festivalului, așa că tot e ceva 🙂 .

Nebunia ținea până dimineața, iar apoi, o luam de la capăt.

Cu ocazia AOA am descoperit mulți artiști tineri și super talentați. Printre ei este și AlbWho, o fată care mixează super, super fain. Am stat puțin de vorbă cu ea și am aflat că în București o găsim în Funky :), iar chiar azi a mixat la mega-festivalul Neversea. Când mergem în capitală sigur nu o vom rata!

La fel ca și anul trecut, am lucrat și m-am și distrat…mult. Iar dacă asta nu e cea mai faină combinație, atunci nu știu care e. „Love what you do and you will never have to work a day in your life”. Scrieți-vă chestia asta și lipiți bilețelul pe oglindă, ca să-l vedeți în fiecare dimineață. Cu cât ajung mai aproape de 30 de ani mă conving de mai multe lucruri, printre care cel mai important este ceva ce mi se demonstrează zilnic: Fă ce-ți place, bucură-te, ieși din rutină. Ce zice lumea e treaba lumii, nu a ta.

The magical light of Paul van Dyk’s music

Arad Open Air pune orașul nostru pe harta marilor festivaluri din Europa. Chiar dacă e la început, lucrurile merg spre bine. E mai mare, mai divers, vin artiști internaționali care se simt foarte bine la noi. Iar acesta e un motiv de bucurie și mândrie deopotrivă.

Anul trecut ATB a fost încântat de primirea inedită din punct de vedere a locației, anul acesta Paul van Dyk și Markus Schulz au fost impresionați de public și de atmosferă. Iar Mahmut Orhan vine a doua oară deja. Creștem, încet, dar sigur.

Mahmut Orhan, după show.

Aradul avea nevoie de așa ceva și mă bucur mult că există.

AOA, see you next year!

 

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *