De la New York la Paris… în culori

Știu că am neglijat puțin rubrica de Beauty, tocmai din acest motiv astăzi mi-am făcut timp să scriu despre două palete de care m-am îndrăgostit la prima vedere.

Probabil că make-up-ul este singurul meu „guilty pleasure”, pentru că oricâte truse de machiaj aș avea, tot mai adaug câte una la colecție.

Am mai zis eu că acest ritual pentru mine este foarte relaxant, iar cu timpul am învățat tot mai multe lucruri despre cum se realizează diferite tipuri de machiaj, despre cum se combină culorile etc.

Ținând cont că pe mine mă atrage vizual tot ce este colorat (agende, pixuri, cercei, etc.) nu am putut să rămân impasibilă când am văzut noile palete de la Essence. Urmăresc pagina lor de Instagram, iar acolo am văzut că au lansat o colecție inspirată din marile orașe ale lumii: Paris, New York, Sidney, Rio, Miami și probabil vor urma și altele. Primul lucru care mi-a captat atenția a fost ambalajul acestor palete, iar abia apoi culorile.

Am citit pe pagina lor că au apărut în România momentan doar în câteva magazine online, urmând să fie comercializate și în magazine fizice în cam o săptămână aproximativ. Eu nu am mai avut răbdare și mi-am comandat „Salut Paris” și „Hello New York” de pe www.larome.ro. Comanda a ajuns în două zile, iar paletele sunt SUPERBE!

Alegerea acestora nu este întâmplătoare. Prietenii mei știu ce fixație am eu cu Parisul încă de când eram mică. De pe la 4 ani de când am aflat de Turnul Eiffel mi-am dorit să îl văd cu ochii mei, însă, chiar dacă am călătorit mult prin Europa, fix la Paris nu am ajuns. Nu a fost să fie, nu s-a nimerit, nu a fost timp… mereu a intervenit ceva, din păcate. Apoi, New York… cine nu își dorește să viziteze cea mai faimoasă metropolă a lumii? Locul unde s-au împletit atâtea povești frumoase, locul unde Carrie și prietenele ei căutau răspunsuri la o mulțime de întrebări cu privire la relații, locul unde sper ca măcar o dată în viață să ajung. Deci, acestea sunt motivele pentru care am ales cele două truse.

Articolul de astăzi este de fapt despre cum poți să îți faci un make-up frumos și chiar spectaculos cu ajutorul unor palete pe care nu dai o avere. Sigur că noi, cele pasionate de make-up, visăm cu ochii deschiși la farduri de la Urban Decay, Huda Beauty sau Fenty Beauty (gama Rihannei), pe care le vedem prin tutorialele de pe Instagram sau Youtube. Dar, pentru a nu ne face o gaură în buget, putem folosi și brand-uri mai accesibile.

Unul dintre acestea este Essence, de la care mi-am mai luat în trecut lacuri de unghii, fard pentru sprâncene (care e foarte fain), iluminator, mascara și altele. Palete nu mi-am luat deoarece mi se părea că nu sunt suficient de pigmentate culorile, precum cele de la Maybelline, de exemplu. De aceea, am fost puțin sceptică atunci când le-am luat pe acestea două.

După ce le-am testat, m-am liniștit :)). Culorile sunt foarte faine, cele închise sunt pigmentate, cele deschise cu irizații și cele sifedate, la fel, doar cele mate și deschise sunt mai puțin pigmentate, dar se pot folosi pentru a ilumina de exemplu zona de sub sprâncene, sau pentru un machiaj discret. Pentru ambele machiaje am folosit toate culorile din fiecare paletă, în parte și un tuș negru de la NYX.

Culorile din paleta „Salut Paris” te duc exact cu gândul la Paris, sunt rozalii, feminine și finuțe și se pot „blendui” foarte bine. În fotografii puteți vedea cum arată la lumină naturală și cu bliț. Cel mai mult îmi place burgundy-ul din dreapta jos, deoarece lucește foarte frumos la lumină. Am ales să merg pe un machiaj natural, dar de efect, care se poate purta și ziua și seara, împreună cu un ruj lichid de la Sephora, tot roz.

În „Hello New York” găsiți niște culori foarte interesante, cu ajutorul cărora puteți realiza machiaje frumoase de seară. Nuanțele de albastru au irizații și sunt cel mai bine vizibile dacă sunt aplicate peste un primer, eu am unul tot de la Essence și își face treaba foarte bine. Dacă nu aveți primer, puteți pune puțin fond de ten pe pleoape înainte să aplicați fardul. De asemenea, deși am un set nou de pensule „unicorn” pe care le ador, aceste nuanțe de albastru le-am aplicat cel mai bine direct cu degetul, am observat că se văd mai bine așa.

Eu am combinat culorile din „Hello New York” cu un ruj lichid de la Sephora foarte închis, dar, după cum se vede în ultima poză, arată bine și cu un ruj nude.

Eu sunt foarte mulțumită de aceste palete și, la cum mă cunosc, probabil le voi cumpăra și pe celelalte când apar în magazine, mai ales că prețul este mai mult decât rezonabil, aproximativ 33 de lei, în funcție de magazin.

Sper că acest articol v-a fost util, iar dacă veți încerca și voi aceste truse de la Essence să îmi scrieți!

Eu una mă bucur că le-am cumpărat și mă bucur și mai mult că anul acesta, peste puțin timp, voi putea lua cu mine paleta „Salut Paris”…chiar la Paris :).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments

  1. Amalia Popa says:

    Uiii! Ce pensule frumoase si vesele. Trebuie sa le am si eu in colectie! 😀

    1. Anette says:

      Merci frumos, le ador! 😀

  2. Anca says:

    Foarte faine nuantele din palete, sunt curioasa cum ar arata pe pleoapele mele.

    1. Anette says:

      Cu siguranta ar arata foarte bine!

  3. Paleta Salut Paris este exact pe gustul meu, nuanțele sunt foarte frumoase și par pigmentate.

    1. Anette says:

      Ma bucur ca iti place! 🙂

  4. Arat minunat paletele! Am și eu una de la ei și sunt incantata de ea. E adevărat, nuanțele sunt un pic mai puțin pigmentate, dar depinde cum le aplici

    1. Anette says:

      Da asa este, culorile mate si deschise nu prea se vad, e nevoie de un primer sau sa fie umezita pensula. Dar overall, sunt faine

  5. Alina S says:

    Wai, cat sunt de dragute! Nu stiu cum le găsești:)

    1. Anette says:

      Multumesc! Urmaresc pe Instagram multe pagini cu brand-uri de make-up si asa le ochesc :))

  6. Imi plac foarte mult paletele si am auzit numai lucruri bune despre ele. Imi place foarte mult Hello New York 😍

    1. Anette says:

      Eu sunt multumita de ambele, dar Hello New York chiar are culori mai interesante.

  7. Vyo vyoleta says:

    Ce trusa frumoasa ai , imi place mult si cum le.ai realizat

    1. Anette says:

      Multumesc, esti draguta!

  8. Ioana Vlad says:

    Imi plac culorile, mi se par potrivita pentru o seara de vara, la mare!

    1. Anette says:

      Daaa, mi se pare ca merg si la un festival de muzica, mai ales cele din Hello New York.

  9. Oprea Carmen says:

    nu am vazut aceasta paleta pana acum, sa o folosesti cu drag! eu nu am reusit niciodata sa consum o paleta pana la capat!

    1. Anette says:

      Merci mult! Haha, da cunosc situatia, si eu abia daca termin cate o culoare, dar nu ma pot abtine, sunt asa frumoase!

  10. cat de frumoase is paletele, nu le-am mai vazut pana acum!

    1. Anette says:

      Abia ce au aparut! In curand cred ca vor fi la DM 🙂

  11. Denisa says:

    Ce frumoase nuante au paletele si ce machiaje dragute ti-au iesit.

    1. Anette says:

      Merci mult de tot!

  12. Rokolla says:

    Si eu folosesc acum o paleta essence si imi place mult de tot. Nu le-am mai vazut pe acestea pana acum, dar mi-as mai lua si eu o noua paleta de la essence

    1. Anette says:

      Pe mine m-au surprins foarte placut! Nu credeam ca vor fi asa frumoase culorile. Tu pe care o ai?

  13. Dream big little girl says:

    Foarte dragute culorile din palete. Ai facut o alegere foarte buna

    1. Anette says:

      Multumesc mult!

  14. Mie parca imi plac mai mult nuanțele din Hello New York. Par mai versatile. 🙂

    1. Anette says:

      Da, sunt mai interesante cu acele nuante de albastru, fix acelea m-au atras.

  15. Sunt tare dragute paletele! Ambele au culori faine si machiajele ti-au iesit super.

    1. Anette says:

      Multumesc frumos! 🙂

  16. Simona says:

    Ce produse faine ai! 😘 Imi plac mult produsele de la Essence si paletele acestea par superbe! Poate le gasesc si eu in magazine!

    1. Anette says:

      Merci frumos! Da, sunt foarte faine și chiar le recomand! Salut Paris, Hello New York și Gday Sidney cred că se găsesc deja în DM.

  17. […] scris despre paletele Essence, care sunt super rezonabile ca preț și bune și din punct de vedere calitativ, dar mereu mi-am […]

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *