Anette Vibes te trimite la Arad Open Air Festival!

Arad Open Air este unul din evenimentele mele preferate și vreau să se bucure și alții de călătoria muzicală care se anunță out of this world!

Timp de trei zile, începând cu 28 iunie, Aeroportul din Arad se transformă în cel mai cool loc din vestul țării, locul unde ne vom crea amintiri pentru o viață!

Arad Open Air este un festival dedicat tuturor iubitorilor de muzică. O aventură de neuitat care îmbină zone muzicale diferite precum muzica electronică și hip-hop cu arta și cultura expansivă a comunităților. Ediția din 2019 are în prin plan explorarea spațiului, dar și activități variate precum ,,Dinner in the sky”, ,,Ranger Arena” și cele dedicate copiilor, respectiv ,,Bimbo Party” și ,,Dino Parc Râșnov”. În cele 72 de ore de muzică pe scena de la Arad Open Air Festival vor urca nume importante de artiști și formații precum Paul van Dyk, Markus Schulz, BUG Mafia, DOC cu invitați: Deliric, Vlad Dobrescu, Exile și DJ Nasa, Mahmut Orhan, Burak Yeter, Swanky Tunes, Petre Inspirescu, Andrey Pushkarev, Mihigh, Barac, Tulbure și mulți alții, spun organizatorii.

Anul trecut a fost superb, așa că aștept cu nerăbdare ediția de anul acesta, mai ales că voi avea ocazia să îl văd live pe preferatul meu, Paul van Dyk.

Anette Vibes pune la bătaie două invitații valabile pentru toate cele trei zile de festival.

Pentru a participa la concurs, trebuie să:

– dai like și follow paginii de facebook Anette Vibes (în cazul în care nu ai făcut-o deja 🙂 );

– lași un comment la această postare în care îmi spui de ce îți dorești să participi la Arad Open Air Festival 2019;

– nu uita să te numerotezi când lași commentul (primul #1, al doilea #2 etc.).

Poți face acest lucru până duminică, 23 iunie.

Cei doi câștigători vor fi anunțați luni seara, în data de 24 iunie.

Mult succes!

 

Comments

 1. Stiniguta Ramona says:

  Pentru că nu am mai fost și mi se pare o experienta interesanta #1

  1. Anette says:

   Dragă Ramona,
   Te rog să lași comentariul la postarea de pe Facebook menționată în articol pentru a participa la concurs, nu aici la secțiunea de comentarii.
   Mulțumesc și mult succes!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *