La SkirtBike ești așa cum ești tu de fapt

Există câteva evenimente în Arad la care particip cu entuziasm și în care mă implic atât cât este posibil, deoarece simt că mă reprezintă și îmi sunt dragi.

Printre acestea este și SkirtBike, eveniment pe care îl admiram de la distanță până anul trecut, când am participat prima oară și când m-a cucerit iremediabil.

Eu chiar cred din ce am văzut până acum că la SkirtBike participantele se prezintă așa cum sunt ele de fapt, în adâncul sufletului lor. Vorbesc aici și de mine, bineînțeles. Desigur că și hainele de birou sau de zi cu zi pot fi foarte chic, elegante și asortate într-un mod creativ, dar doar o dată pe an ai ocazia să porți tot ce ai mai frumos, mai feminim și mai original, să-ți decorezi bicicleta cu flori și să participi alături de alte sute de femei la promenada biciclistelor. La SkirtBike nu ești constrânsă de reguli, dress code sobru, pantaloni la dungă, sau culori „cuminți”, aici poți fii tu!

Toate avem o mică prințesă (fie ea și punk-rock, gotică, etc.) în adâncul nostru, care mi se pare că la acest eveniment iese la suprafață, indiferent de ce vârstă am avea. Atâtea zâmbete la un loc eu nu am mai văzut nicăieri. Femeile când știu că sunt frumoase, zâmbesc. Iar toate participantele au fost foarte frumoase.

La fiecare se putea observa implicarea și pasiunea pe care au investit-o în aspectul lor din acea zi. De la florile din păr, la coafuri, machiaje finuțe și bineînțeles, rochii și fuste colorate.

Tema ediției cu numărul 8 a fost pastel, motiv pentru care am văzut multe ținute și biciclete accesorizate în aceste tonuri.

Eu am avut un mare noroc anul acesta deoarece, după nuntă, am rămas cu câteva decorațiuni din tulle care au fost numai bune de pus pe bicicletă!

Dar, cea mai importantă a fost fusta, deoarece am purtat o superbă floral dress într-o nuanță de baby blue, creată de Beatrice Gale, designer-ul arădean de care v-am mai povestit aici.

Fusta a fost o adevărată vedetă, foarte multe participante m-au întrebat de unde este, totodată, multe au și recunoscut-o ca fiind a lui Beatrice, semn clar că munca ei este apreciată la adevarata valoare și că i se duce vestea mai departe :).

Ediția cu nr. 8 (8 fiind și data mea de naștere) a fost cu noroc pentru mine, deoarece chiar de dimineață am aflat că am câștigat o ședință foto înainte de eveniment cu Elements MV , de la care abia aștept să primesc pozele, iar la final am fost anunțată că voi participa la un atelier de gătit dulciuri vegane organizat de Culoarea Soarelui. A venit la fix acest premiu deoarece chiar îmi place să gătesc prăjituri și mă străduiesc să găsesc variante mai sănătoase și „mai” fără gluten. Este ceva cu atât mai special cu cât eu nu prea câștig niciodată la concursuri/tombole etc., deci a fost o surpriză foarte plăcută!

După ce au fost desemnate câștigătoarele, am stat puțin de vorbă cu organizatoarele Lidia Flutur Georgiu și Cristina Laza, despre cum a fost la SkirtBike în acest an.

„Ediția din acest an a strâns câteva sute de participante, vom vedea exact câte au fost, zilele următoare. Ne bucurăm că vremea a ținut cu noi și că am văzut foarte multe doamne și domnișoare care s-au aranjat special pentru acest eveniment. Nu putem decât să avem zâmbetul pe buze în momentul în care vedem că vin an de an”, spune Lidia.

„Am avut Miss Skirtbike, Miss Summer, Miss Asortată, deosebite anul acesta, la fel ca anii trecuți. Am avut premii speciale, iar juriul a rămas surprins de fetele aranjate, elegante și bine pregătite”, afirmă Cristina.

Am observat că anul acesta, din cele peste 400 de participante, foarte, foarte multe s-au înscris și la concursurile jurizate, mai multe decât anul trecut.

                                   Câștigătoarele SkirtBike 2019 – Miss SkirtBike Ioana Hotăran

„Fetele prind curaj, au încredere tot mai mare în ele și în ceea ce pregătesc având în vedere ținuta și bicicleta și chiar cred că vom avea parte de surprize și anul viitor”, a adăugat Lidia.

Pe curând, SkirtBike! Ne vedem anul viitor!

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *