Vara e mai frumoasă în culori! Huda și Urban Decay, neon și cireșe estivale

Rar fac articole de tip review de produse, fie ele și de make-up, deoarece trebuie să am timpul și starea necesare.

Sincer nu știu cum rezistă beauty bloggerii cu atâtea poze, foto la produse, ședințe foto tip portret, ajustare de lumină să iasă bine culorile, editări…, dar când descopăr ceva ce chiar îmi place și ce consider WOW, atunci cred că merită să împărtășesc și eu pe blog. Pentru că, chiar m-am îndrăgostit de aceste palete.

Hobby-urile ne fac viața mai frumoasă și ne fac fericiți. Pe mine mă fac fericită culorile. Ador să scriu și trăiesc din asta, dar de câțiva ani mi-am descoperit și această latură creativă și am învățat tot mai multe despre make-up.

Am scris despre paletele Essence, care sunt super rezonabile ca preț și bune și din punct de vedere calitativ, dar mereu mi-am dorit măcar o paletă de la Urban Decay sau Huda, am vrut să văd ce-i cu nebunia asta în online și dacă chiar își merită banii. Iar acum, fiind vară, culorile neon și cireșele chiar sunt „pe val”.

Am avut o bucurie imensă să primesc cadou Naked Cherry de la Urban Decay, iar paleta Neon Orange Obsessions de la Huda Beauty mi-am făcut-o eu singură cadou, după nuntă :)). Vă povestesc experiența mea cu ele și câteva concluzii:

Urban Decay – Naked Cherry

Ambalajul este superb, evident că a fost primul lucru ce m-a atras. Se vede și se simte calitatea. Pensula este foarte bună, are două capete, una pentru blending și una pentru accente de culoare. Nuanțele sunt de vis și sunt variațiuni de roz, mov, vișiniu, există nuanțe mate, sidefate și cu sclipici.

Vreau să vă zic că atât de încântată am fost de această paletă încât mi-am făcut singură machiajul la cununia civilă cu ea și a ieșit foarte frumos. O singură mențiune, cea mai închisă nuanță, acel ciocolatiu din capăt, trebuie aplicat cu grijă să nu păteze pleoapa, adică trebuie luat doar puțin produs și aplicat peste o bază (eu am folosit una de la Avon).

Foto: Anca Visual

Culorile se blenduiesc foarte, foarte bine, inclusiv cele deschise sunt pigmentate, nu am ce să îi reproșez. Dar, merită aproape 50 de euro? Dacă ești pasionată de make-up și vrei să investești într-o paletă de calitate, cu culori pigmentate, pe care să o folosești când te machiezi la evenimente, dar și zi de zi, da, merită. Dacă ești începătoare și vrei doar puțină culoare pe pleoape când te grăbești să ieși pe ușă dimineața, atunci nu cred că merită investiția.

Huda Beauty – Neon Orange Obsessions

Sunt super excited de această paletuță deoarece e cea mai nouă din colecția mea. Nu se poate să nu fi auzit de produsele Huda Beauty, iar acum sunt foarte happy că o am. Îmi doream niște culori mai „turbate”, preferabil neon, deoarece am mai încercat alte palete mai ieftine și niciodată, dar niciodată nu au fost ok culorile. În cutie arată superb, pe pleoape abia se văd, cu tot cu primer, cu tot cu pensulă umezită, cu orice. Dar Huda nu se joacă, ea pune PIGMENT în fardurile ei.

Am ales-o pe cea Orange deoarece mi s-a părut cea mai interesantă combinația de culori (mai există Neon Pink și Neon Green). E perfectă pentru vară, mă duce cu gândul la limonadă, punch, plajă, mare, soare. E super frumoasă, iar culorile WOW. Are și trei sclipiciuri, acelea sunt pentru colțul intern al ochiului sau de pus peste un fard, nu prea are rost să fie folosite de sine stătătoare deoarece nu se văd atât de tare. Culorile mate sunt super vibrante, dar e nevoie de o bază cât mai deschisă pentru a le scoate cât mai bine în evidență.

Această paletă costa 140 de lei, merită cu siguranță, decât una cu culori „neon” cu 60 de lei care nu se văd nici dacă pui 10 straturi, mai bine aceasta. Am încercat multe, de aia spun. Bineînțeles că doar pentru cine dorește machiaje un pic mai intense, nu cred că ar fi chiar potrivită pentru birou, poate doar cu rozurile estompate puțin.

Asta mi-a ieșit mie, după ceva chin pentru găsirea luminii potrivite pentru poze :)):

Concluzie: ambele palete sunt foarte frumoase, poți crea numeroase look-uri cu ele, sunt de calitate, rezistă o zi întreagă pe pleoape, sunt pigmentate sunt… tot ce vrei. So, if they make you happy, go get them! :). Ah da, le poți asorta și la un top neon, așa dacă tot e vară!

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *