Strălucire, eleganță, spectacol și invitați celebri la Arad Fashion Days

Evenimentele de fashion din Arad au început timid, iar într-un timp foarte scurt au ajuns aici, la Arad Fashion Days.

În weekend-ul ce tocmai s-a încheiat, în 23-24 noiembrie, a avut loc un adevărat regal de modă la Arad. Un eveniment de care orașul nostru avea nevoie, cu ocazia căruia au venit cei mai cunoscuți designeri din țară, precum și alte personalități importante din lumea modei.

Am participat atât la conferința de presă care a avut loc cu o zi înainte de eveniment, precum și sâmbătă la show. La conferință invitații speciali au fost Cătălin Botezatu și Maurice Munteanu, fashion editor la revista Elle, precum și jurat la îndrăgita emisiune „Bravo, ai stil”. Cătălin Botezatu este, probabil, cel mai cunoscut designer din România, având prezentări de modă în toată lumea. Pe lângă talentul său, este celebru și pentru viața sa tumultoasă. Ce am văzut eu live? Un om, în primul rând, care a declarat că iubește Aradul și că se bucură să fie aici, și care la final a răspuns zâmbind întrebărilor și a stat și la poze. Maurice a venit pentru prima oară la Arad și, la fel, a fost și el super friendly 🙂 .

Eleganta sală de spectacole a Filarmonicii a fost arhiplină, cei prezenți așteptând cu nerăbdare să vadă creațiile acestuia și a celorlalți designeri cu nume sonore, precum Romanița Iovan, dar și a talentaților designeri locali care s-au depășit pe ei înșiși cu colecțiile prezentate, precum Paul Sergiu Micșa și Vali Cioban.

Prima zi a Arad Fashion Days a avut „de toate”. Haute couture, rochii elegante, sclipitoare, urban wear, costume, bijuterii, lenjerie intimă și accesorii sexy, creații unisex, rochii de gală, spectaculoase, rochii de mireasă, dans și spectacol.

Spectatorii au admirat creațiile lui Cătălin Botezatu, Ștefan Muscă, Clara Rotescu, Salon Angelo, Art Bijoux by Diana, Tudor Tailor, Paul Micșa, Andrea Cuciureanu, CozacOne, Aura Dumitru, Artizans d’amour, Romanița Iovan și colecția Chic by Vali Cioban.

Printre invitații care au stat în primul rând s-au aflat și cunoscutele bloggerițe de fashion, Fabulous Muses. Cu ele chiar regret că nu am apucat să schimb câteva vorbe, mi-ar fi plăcut mult.

Evenimentul a fost prezentat de Cosmina Păsărin, care a purtat și ea o rochie superbă, amplă, de culoare neagră.

O surpriză plăcută a fost colecția lui Paul Sergiu Micșa, arădean de-al nostru, care, în loc de introducere, a avut o păpușă gigant, care a „dansat” pe scenă. Colecția a fost interesantă, cuprinzând kimono-uri japoneze cu imprimeuri în stil baroc.

De asemenea, Romanița Iovan, pe care am fost tare entuziasmată să o văd, a prezentat niște rochii superbe, deosebite, cu imprimeuri interesante, atât geometrice, cât și florale. La final, a apărut și ea pe scenă, însoțită de ropote de aplauze.

Finalul show-ului a fost WOW, cu „Chic” by Vali Cioban, tot un designer arădean, care a venit cu un concept diferit. Pe fundal de tobe, câte două manechine au defilat împreună, în creații nonconformiste.

Un eveniment fabulos, care face mândrie Aradului. Mă bucur că se organizează și așa ceva în orașul meu și sper să fie tot mai multe astfel de show-uri, cu invitați de top.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *